Qui som?

La Rutlla Natura és la comissió de natura del Centre d’Estudis Santboians, constituïda per estudiosos de les ciències naturals, veïns de Sant Boi de Llobregat.

Els objectius de la Rutlla Natura són l’estudi, la divulgació i la preservació de tot allò relacionat amb el nostre patrimoni natural més immediat: les Muntanyes del Baix, el riu i les basses de Can Dimoni.

Els integrants de la Rutlla Natura són un grup de gent amb diferents sensibilitats però amb un objectiu clar que és conèixer el patrimoni natural que envolta Sant Boi de Llobregat: la fauna, la flora, la geologia, les antigues mines d’aigua, etc.

El coneixement del nostre patrimoni natural i la seva divulgació són les eines que ens han de permetre defensar els nostres espais naturals, molt dels quals es troben en greu perill.

La divulgació del patrimoni natural es farà mitjançant notícies publicades en aquest blog, amb la publicació d’articles científics i amb el desenvolupament de tota una sèrie d’activitats, enquadrades en el programa d’activitats del Centre d’Estudis Santboians.